Vantaa-hiihto – Latukatsaus 29.2.

Julkaistu 29.02.2024

Ensi lauantaina hiihdetään Vantaa-hiihto, massahiihto ja laturetkitapahtuma Hakunilassa.

Tänään tehtiin viime hetkien latukatselmusta ja tilanne Hakunilassa näyttää hyvältä. Lunta on saatu tasattua haastavampiin paikkoihin ja latu saadaan lähestulkoon alkuperäisten suunnitelmien mukaisesti toteutumaan lauantaina. Pieniä viilauksia tehdään muutamissa paikoissa, mutta muuten lumitilanne on tapahtumalle riittävä. Lauantaiksi on luvattu auringonpaistetta ja muutaman plus asteen lämpötilaa, joten toive on päästä toteuttamaan tapahtumaa hienona keväisenä talvipäivänä.

Tänään ehtii ilmoittautua mukaan normaalein hinnoin, paikan päällä voi myös jälki-ilmoittautua. Ilmoittautuminen Vantaa-hiihtoon

Vantaa-hiihdon tapahtumaohjeet

Ilmoittautuminen Vantaan-kestävyyskierrokselle

Pääyhteistyökumppanit

Meillä käy: