Vantaan Hiihtoseura järjestää SM-hiihtoja, Suomen Cup- ja FIS-kilpailuja, kansallisen tason kilpailuja ja pienempiä kilpailuja yhteistyötahojen kanssa.

Järjestettävät kilpailut löytyvät Hiihtokalenterista tai seuran kilpailut.vhs.fi –sivulta. Kilpailukutsusta näkyvät mm. sarjat, matkat ja viimeinen ilmoittautumispäivä.

Seuran omiin kilpailuihin ilmoittautuminen tapahtuu TÄSTÄ

Seuran kilpailujen lähtölistoja kokoaa Petteri Sillantaus, petteri.sillantaus(at)vhs.fi, p. 040 544 4683.

Kaikkiin Hiihtokalenterissa oleviin kilpailuihin ilmoittaudutaan itse rekisteröitymälläi hiihtokalenteri.fi -käyttäjäksi.

Valmennusjaosto nimeää maakuntaviestien, aluemestaruusviestien ja SM-kilpailujen viestien joukkueet ja ilmoittaa joukkueet yhteyshenkilölle. Jokaisella kansallisiin kilpailuihin osallistuvilla tulee olla maksettu lisenssi tai ski-passi. Lisätietoja näistä löytyy Hiihtoliiton sivuilta linkistä https://hiihtoliitto.fi/kilpailutoiminta/lisenssit-ja-skipassit.

Myös seuran jäsenmaksun tulee olla maksettuna ennen kilpailuun ilmoittautumista.

ITSEILMOITTAUTUMISJÄRJESTELMÄ HIIHTOKALENTERIN KILPAILUIHIN


Hiihtokalenterissa oleviin yksilökilpailuihin ilmoittaudutaan itse rekisteröitymällä Hiihtokalenterin käyttäjäksi. Tämä koskee myös VHS:n järjestämiä Hiihtokalenterissa olevia kilpailuja. Vain seuran Hiihtokalenterin ulkopuolisiin kilpailuihin kuten Jasmi-cupiin ilmoittaudutaan ”seuran omiin kilpailuihin ilmoittautuminen” –linkistä sivulla https://www.vhs.fi/kilpailut). Seura ilmoittaa edelleen viestijoukkueet.

 1. Rekisteröidy käyttäjäksi hiihtokalenteri.fi -sivulla
 2. Toimi ohjeiden mukaan https://hiihtokalenteri.fi/ohjeet.
 3. Katso alempaa, kenellä on oikeus siirtää maksu seuran maksettavaksi. Jos sinulla on oikeus, siirrä maksu seuran maksettavaksi.
 4. Seura maksaa ilmoittautumiset maanantaisin ja torstaisin aamusta. Jos kilpailun ilmoittautuminen
  sulkeutuu maanantaina, on ilmoittauduttava sunnuntaihin klo 24 mennessä. Jos se päättyy torstaina, ilmoittaudu keskiviikkoon klo 24 mennessä. Olethan ajoissa ilmoittautumisesi kanssa. Myöhästyjät maksavat itse ilmoittautumisensa.
 5. Huom! Voit myös peruuttaa ilmoittautumisesi itse niin kauan, kun kilpailun järjestäjän Hiihtokalenteriin ilmoittama ilmoittautumisaika sulkeutuu. Silloin rahakin palautuu seuran tilille.
 6. Kysy lisää Jaana Erkkilältä, jos on ongelmia
  Seura maksaa kaikkien jäsenmaksunsa maksaneiden hiihtäjien osallistumismaksut (sopimushiihtäjillä hiihtäjäsopimuksen mukaan) seuraavin poikkeuksin:
 • lapset, nuoret ja aikuiset, jotka eivät ole maksaneet kausimaksua
 • maratonryhmäläiset
 • veteraanihiihtäjät
 • toisen Hiihtoliiton alaisen lajin harrastajat ja lisenssin haltijat
  Poikkeusryhmiin kuuluville kustannetaan kuitenkin SM- ja aluemestaruuskisojen osallistumismaksut. Tällöin voit laskuttaa seuraa osallistumismaksuistasi jälkikäteen.
  Vain terveydellinen syy käy perusteeksi kilpailusta poisjääntiin. Poisjäännistä tulee ilmoittaa allekirjoittaneelle välittömästi. Seura laskuttaa perusteettomat kisoista poisjäännit.
  Tsemppiä kauden kisoihin!
 • Kisaterveisin
  Jaana Erkkilä, VHS:n taloudenhoitaja vhstalous@gmail.com / 050 412 1366

Pääyhteistyökumppanit

Meillä käy: