Kilpailut

Vantaan Hiihtoseura järjestää SM-hiihtoja, Suomen Cup- ja FIS-kilpailuja, kansallisen tason kilpailuja ja pienempiä kilpailuja yhteistyötahojen kanssa.

Järjestettävät kilpailut löytyvät Hiihtokalenterista tai seuran kilpailut.vhs.fi -sivulta. Kilpailukutsusta näkyvät mm. sarjat, matkat ja viimeinen ilmoittautumispäivä.

Kaikkiin Hiihtokalenterissa oleviin kilpailuihin ilmoittaudutaan itse rekisteröitymällä hiihtokalenteri.fi -käyttäjäksi.

Seuran omiin kilpailuihin ilmoittautuminen tapahtuu TÄSTÄ

Varahenkilöinä ovat Sanna Värttiö-Hasenson: sanna.varttio-hasenson(at)vhs.fi, p. 040 569 6121, Jaana Erkkilä: jaana.erkkila(at)vhs.fi, p. 050 560 3672 ja Petteri Sillantaus: petteri.sillantaus(at)vhs.fi, p. 040 544 4683

Hiihtäjän huolehtivat ilmoittautumisensa ajoissa. Suurin osa hiihtäjistä voi Hiihtokalenterin kilpailuihin ilmoittautuessaan siirtää maksun seuralle. Poikkeuksia ovat maratonryhmäläiset, veteraanihiihtäjät, toisen Hiihtoliiton alaisen lajin lisenssikilpailijat ja hiihtäjät, jotka eivät ole maksaneet kausimaksuaan.

Seura vahvistaa ja maksaa ilmoittautumisia maanantai-, keskiviikko- ja perjantaiaamuisin. Hiihtäjän tulee huolehtia, että ilmoittautuminen on hoidettu ajallaan, muuten hän vastaa maksusta itse. Esimerkiksi jos järjestäjä sulkee ilmoittautumisen viikonloppuna, hiihtäjän tulee ilmoittautua torstaihin klo 24 mennessä.

Valmennusjaosto nimeää maakuntaviestien, aluemestaruusviestien ja SM-kilpailujen viestien joukkueet ja ilmoittaa joukkueet yhteyshenkilölle. Jokaisella kansallisiin kilpailuihin osallistuvilla tulee olla maksettu lisenssi tai ski-passi. Lisätietoja näistä löytyy Hiihtoliiton sivuilta linkistä https://hiihtoliitto.fi/kilpailutoiminta/lisenssit-ja-skipassit.

Myös seuran jäsenmaksu tulee olla maksettu ennen kilpailuun ilmoittautumista. Ilmoittautumisen jälkeen poisjäämisen syyksi hyväksytään ainoastaan sairaus ja esteestä on ilmoitettava välittömästi yhteyshenkilölle. Kilpailija maksaa itse aiheettomasta poisjäännistä aiheutuneet osanottomaksut.

Rullahiihtokilpailuiden ilmoittautumisista ja maksuista hiihtäjät vastaavat itse.

Pääyhteistyökumppanit

Meillä käy: