Vantaan Hiihtoseuralle uusia kumppaneita – Dottir, Polaris, Suunto, GRENKE, Electrofit ja Vitamin Well mukaan SM-hiihtoihin

Julkaistu 24.01.2024

Vantaan Energia, GRK, Vantaan Sanomat ja Aktia jatkavat pääyhteistyökumppaneina.

Vantaan Hiihtoseura on saanut uusia yhteistyökumppaneita toimintaansa. Dottir, Polaris, Suunto, GRENKE, Electrofit ja Vitamin Well tulevat mukaan Hakunilan SM-hiihtoihin.

Dottir on tulevaisuuden tekijöiden juridinen kumppani.

Polaris on innovatiivinen mönkijöiden ja moottorikelkkojen valmistaja ja mönkijöiden markkinajohtaja yli 20 vuoden ajalta. 

Suunto valmistaa maailmankuuluja urheilukelloja, sukellustietokoneita, kompasseja ja urheilukuulokkeita.

GRENKE on vuodesta 1978 toiminut rahoitusyhtiö, jonka kautta lähes kaikki yrityksen käyttöomaisuushankinnat onnistuvat leasingilla.

Electrofit tarjoaa monipuolisia ja räätälöityjä kestävyysurheilun ja hyvinvoinnin valmennuspalveluja. 

Vitamin Well sammuttaa janosi niin katsomossa kuin hiihtoladulla. 

Pitkäaikaiset pääyhteistyökumppanit jatkavat

Vantaan Hiihtoseuran pitkäaikaiset pääyhteistyökumppanit Vantaan Energia, GRK, Vantaan Sanomat ja Aktia jatkavat hyvää vuosia jatkunutta yhteistyötä. GRK panostaa SM-hiihtojen lisäksi tukemalla VHS:n 12–16-vuotiaiden Hopeasompa-joukkuetta. Seuran markkinoinnin pääyhteistyökumppanina jatkaa Mainospuoti Jari Mäntynen.

SM-hiihdoissa mukana ovat myös VHS:n tutut välinekumppanit Salomon ja Rex.

”Yhteistyökumppanit ovat seuran toiminnalle elintärkeitä, sillä ne varmistavat mahdollisuutemme edistää lasten ja nuorten liikuntaa. Näin voimme toteuttaa tehtäväämme ja liikuttaa pääkaupunkiseutulaisia ympäri vuoden. Lämpimät kiitokset kaikille yrityskumppaneille ja Vantaan kaupungille”, sanoo Vantaan Hiihtoseuran puheenjohtaja Jussi Eronen.

Polaris, Suunto ja CustomSki ovat mukana kisojen tapahtumatorilla. Kisaladut tekevä ja 50-vuotisjuhliaan viettävä Vantaan kaupunki on myös tapahtumatorilla. Vantaan kaupungin teltassa on ohjelmaa, ja paikalla voi tutustua muun muassa historiallisiin hiihtimiin.

Laila Pullisen veistospuisto ja kotimuseo sekä Vantaan kaupunginmuseo tarjoavat kisojen aikaan oheisohjelmaa lähialueella. Håkansbölen kartanoalueelle pääsee kisapaikalta hevoskyydillä.

Pääyhteistyökumppanit

Meillä käy: