Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi – Vantaan SM-hiihdot 2024

Julkaistu 25.10.2023

VHS järjestää maastohiihdon SM-kilpailut Hakunilassa 2.–4.2.2024. Maamme parhaiden hiihtäjien lisäksi paikalle odotetaan tuhansia katsojia, ja tapahtumaviikonloppua seurataan Ylen ja Viaplayn kanavilla. Mittava talvikisa on VHS:n tärkein varainhankintatapahtuma. Se ei olisi mahdollinen ilman aktiivista vapaaehtoistoimintaa. Tämän kyselyn kautta voit ilmoittautua mukaan vapaaehtoiseksi tapahtumaan.

Ilmoittautuneisiin otetaan yhteyttä sähköpostitse. Kaikkiin tehtäviin perehdytetään, ja kaikilta osa-alueilta löytyy tehtäviä, joihin ei tarvita etukäteisosaamista. Vapaaehtoisille tarjotaan talkoopäivinä ruokailu sekä mahdollisuus päästä toteuttamaan hienoa talviurheilujuhlaa.

Lisätietoja
SM-hiihtojen pääsihteeri
Kari-Pekka Seppänen
VHS
kari-pekka.seppanen@vhs.fi
0440806943

Pääyhteistyökumppanit

Meillä käy: