Hiihtoliitosta tuttu Kari-Pekka Seppänen Vantaan Hiihtoseuraan SM-hiihtojen pääsihteeriksi

Julkaistu 01.09.2023

Kari-Pekka Seppänen aloittaa Vantaan Hiihtoseurassa SM-hiihtojen pääsihteerinä maanantaina 4. syyskuuta.

Seppäsen tehtävä on yhdessä kilpailuorganisaation kanssa järjestää SM-hiihdot 2.-4. helmikuuta 2024 Hakunilan urheilupuistossa. Hän myös kehittää muuta Vantaan Hiihtoseuran toimintaa ja organisoi tapahtumia VHS:n johtokunnan ja kilpailujaoston tukena.

”Nyt jos koskaan yritysten kannattaa tulla yhteistyökumppaniksi SM-hiihtoihin. Kun ensi talvena ei ole MM-hiihtoja, televisioitavien SM-hiihtojen näkyvyys yhtenä kauden kohokohdista korostuu. Osallistumalla yritys voi tukea lasten ja nuorten hiihtoharrastusta”, sanoo Kari-Pekka Seppänen.

Seppänen on 29-vuotias espoolainen kauppatieteiden ja liikuntatieteiden maisteri. Ennen Vantaan Hiihtoseuraa hän toimi Suomen Hiihtoliitossa seurakehittäjänä. Aiemmin hän on työskennellyt toiminnanjohtajana suunnistusseura Espoon Suunnassa. Hän hoitaa parhaillaan luottamustehtävänä vuoden 2028 Espoo-Jukolan kilpailunjohtajan pestiä.

Kaupungin juhlavuosi näkyy SM-hiihtojen logossa

SM-hiihdot saivat myös logon, joka muistuttaa Vantaan kaupungin 50-vuotisjuhlavuodesta. SM-hiihdot juhlistavat osaltaan syntymäpäiviään viettävää kaupunkia.

”Vantaa on hiihtokaupunki, joka panostaa yhteen Suomen suosituimmista urheilulajeista ja liikuntamuodoista, latuihin ja olosuhteisiin. Tästä on hyvä muistuttaa myös kisalogolla”, sanoo Vantaan Hiihtoseuran puheenjohtaja Jussi Eronen.

Pääyhteistyökumppanit

Meillä käy: