Jasmi Joensuu palkittiin Vantaan Hiihtoseuran kauden parhaana – VHS:lle 30 uutta kunniajäsentä

Julkaistu 23.05.2023

Vantaan Hiihtoseura valitsi vuosikokouksessaan uuden johtokunnan kaudelle 2023–2024. 

VHS:n puheenjohtajana jatkaa Jussi Eronen. Uusiksi johtokunnan jäseniksi valittiin Timo-Jaakko Joensuu ja Laura Uuskoski. Vanhasta johtokunnasta jatkavat Mirkka Aivelo, Jaana Erkkilä, Johan Lassig, Seppo Räty ja Antte Vuosku. Jari Sainio jää pois johtokunnasta.

”Tavoitteemme on saada yhä useammat kaikenikäiset liikkeelle yhteisöllisen ja ympärivuotisen harrastuksen pariin”, sanoo puheenjohtaja Jussi Eronen.

Kauden parhaina urheilijoina palkittiin naisista Jasmi Joensuu ja miehistä Janne Stenbäck. 

Alle 23-vuotiaista palkittiin Mikael Rovio. Nuorten sarjojen parhaat olivat Rasmus Ahoniemi (M20), Eeva Haasanen (N20), Niilo Aivelo (M18) ja Arina Haimi (N18).

Hopeasompa-sarjojen parhaita olivat Eelis Sahlsten (M16) ja Aada Suominen (N16), Topias Leinonen (M14) ja Lydia Salonen (N14).       

Lasten sarjoissa kauden parhaina palkittin Eeli Heikkinen (M12) sekä Amanda Lassig ja Kiira Uuskoski (N12). M10-sarjasta palkittiin Sami Oinonen ja N10-sarjasta Alisa Taponen. Alle 8-vuotiaiden parhaita olivat Reko Uuskoski ja Venla Taponen, alle 6-vuotiaissa puolestaan Julia Meskanen ja Aaron Lehtonen.                              

Ahkeran harjoittelijan kunniamaininnan saivat Anni Eronen, Aliina Kiviranta, Topi Kukkonen, Hilda Kotro, Oscar Tarhi, Iida Wiik, Sonja Uuskoski ja Iiris Wiik.

Arina Haimi sai Mikko Mustosen rahaston palkinnon esimerkillisenä nuorena urheilijana. Teuvo Ylikosken muistopalkinnon sai lasten ryhmiä pitkään valmentanut Petra Ruuth. Erikoispalkinnon työstään lasten valmennusryhmien organisoinnissa sai Mari Lassig.

Sohvi Venäläinen sai kauden päätteeksi kunniamaininnan työstään kisojen huoltotehtävissä, Pentti Hulkkonen taas VHS:n murtsikkakirjaston toiminnan johtamisesta.

Vuosikokous vahvisti VHS:lle 30 uutta kunniajäsentä.

Seuran kilpailutoimintaa vuosikymmenien ajan pyörittäneet pitkäaikaiset talkoolaiset Sorjo Dahl, Eero Hosio, Pentti Hulkkonen, Pirjo Hämäläinen, Raimo Hämäläinen, Kyösti Ihalainen, Kalervo Isola, Arvo Karhapää, Timo Klemola, Rami Kuutti, Jorma Luoto, Paavo Mytty, Tapani Mäkäräinen, Hannu Nurmi, Pepe Nuutinen, Lauri Oksman, Kari Onnela, Juha Heikki Pasanen, Pauli Pylsy, Toivo Rissanen, Osmo Ruokolainen, Pekka Ruuth, Jarmo Sipiläinen, Aarne Sivonen, Heikki Tidenberg, Jouko Toivonen, Esko Vehmas, Kaarina Vehmas, Sohvi Venäläinen ja Lauri Virtanen ovat nyt kaikki kunniajäseniä.

VHS:n sääntömääräinen vuosikokous järjestettiin Ylästön kotiseututalolla.

Pääyhteistyökumppanit

Meillä käy: