Rekrytoimme lasten ja nuorten valmentajia

Julkaistu 06.09.2022

Oletko Sinä seuraava tähtivalmentajamme? Haemme kahta lasten ja nuorten valmentajaa osa-aikaiseen työsuhteeseen. Työnkuvasi on monipuolinen.

Olet avainasemassa luomaan hyvää fiilistä lasten ja nuorten ryhmissä. Lue alta lisää ja toimi nopeasti!

Tarjoamme merkityksellistä työtä. Tule Vantaan Hiihtoseuraan! Tule Tähtiseuraan!

Haemme nyt KAHTA LASTEN JA NUORTEN VALMENTAJAA osa-aikaiseen työuhteeseen.

Lasten ja nuorten valmentajana annat panoksesi viikottaiseen valmentamiseen sekä osallistut leireille. Tehtävässäsi autat osaltasi seuran kehittymistä ja olet tekemässä uutta lasten ja nuorten valmennuslinjaa, joka tukee kilpailu- ja harrastustoimintaa. Toivomme kahden uuden valmentajan toimivan tiiminä keskenään sekä yhdessä muun valmennuksen kanssa. Toimit vastuuvalmentajana nimetyssä ikäryhmässä ja osallistut toiminnan suunnitteluun. Tehtäviisi kuuluu myös lajiesittelyiden järjestäminen esimerkiksi koulujen ja päiväkotien kanssa. Edellytyksenä tehtävän hoitamiseen om mahdollisuus työskennellä iltaisin ja viikonloppuisin. Tehtävään valittavilta henkilöiltä toivomme näyttöä lasten ja nuorten kanssa toimimisesta ja arvostamme valmennusosaamista. Liikunta- tai valmennusalan koulutus sekä kokemus seuratoiminnasta katsotaan eduksi. Hakemamme henkilöt ovat yhteistyökykyisiä, itsenäisiä, organisointitaitoisia ja oma-aloitteisia. Henkilöillä on kykyä innostaa ja heittäytyä lasten kanssa toimimiseen. Heillä on halua ja kykyä kehittyä ja kehittää toimintaa ennakkoluulottomasti ja kykyä toimia urheiluseuran toimintaympäristössä. Tehtävät ovat määräaikaisia, päättymispäivä on 30.6.2023. Osa-aikaisuuden tuntimääräksi on ajateltu noin 12-16 tuntia viikossa. Tätä sekä määräaikaisuuden pituutta voidaan tarkentaa valittavien henkilöiden kanssa. Palkkaus perustuu sovittavaan tuntimäärään. Viikottainen valmennus tapahtuu pääasiassa Vantaalla Hakunilassa, mutta myös muualla pääkaupunkiseudulla. Mahdollisuus oman auton käyttöön olisi suotavaa. Sovellamme neljän kuukauden koeaikaa. Tehtävään valittujen tulee esittää lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rikosrekisteriote. Kiinnostuitko? Jos haluat liittyä joukkoomme, lähetä hakemus ja CV 02.10.2022 mennessä osoitteeseen antte.vuosku@gmail.com. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla ja tehtävät voidaan täyttää heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa valmennusjaoston puheenjohtaja Antte Vuosku p. 050-550 4422 – soittoajankohdat ti 13.09. klo 16-17, pe 16.09. klo 16-17 ja ti 20.09 klo 15.30-16.30.

Pääyhteistyökumppanit

Meillä käy: