Vantaan Hiihtoseuralle uusi puheenjohtaja

Julkaistu 09.06.2022

Jussi Eronen Vantaan Hiihtoseuran puheenjohtajaksi

Vantaan Hiihtoseura on valinnut uudeksi puheenjohtajakseen Jussi Erosen. Hän pitää seuran tärkeimpänä tehtävänä lasten ja nuorten saamista liikkeelle koronarajoitusten jälkeen.

Vantaan Hiihtoseura valitsi keskiviikkona uudeksi puheenjohtajakseen Jussi Erosen. 

Eronen, 49, toimi viime kaudella VHS:n varapuheenjohtajana. Hän on ollut mukana VHS:n toiminnassa kymmenkunta vuotta esimerkiksi nuorten SM-kilpailujen joukkueenjohtajana, Hakunilan Suomen Cupin osakilpailun järjestäjänä, viestinnän tekijänä ja hiihtävien lastensa huoltajana. 

Eronen on valtiotieteiden maisteri, joka työskentelee johtavana konsulttina viestintätoimisto Drumissa. Aiemmin hän on toiminut muun muassa Suomen Kuvalehden ja MTV Uutisten toimituspäällikkönä.

“Koronarajoitukset vähensivät rajusti lasten ja nuorten liikuntaa. Urheiluseuroilla on nyt tärkeä yhteiskunnallinen tehtävä kääntää tämä suunta nopeasti. Lisätään liikettä tarjoamalla kiinnostavia ja monipuolisia treenejä ympäri vuoden. Kutsun tähän lasten liikuttamistyöhön mukaan myös kaikki yritykset”, Jussi Eronen sanoo.

VHS valitsi johtokuntaan jäseniksi Erosen lisäksi Seppo Rädyn (seuran kunniapuheenjohtaja), Antte Vuoskun (valmennusjaosto), Jaana Erkkilän (taloudenhoitaja), Johan Lassigin (jäsenrekisteri), Jari Sainion ja uutena Mirkka Aivelon (sihteeri).

VHS hyväksyi jäsenkokouksessa uuden viisivuotisen strategian, jossa seura tavoittelee lisää jäseniä ja kilpailumenestystä laadukkaan ja elämyksellisen valmennuksen avulla. Tarkoituksena on esimerkiksi lähikuukausina palkata lisää nuorisovalmentajia.

“Suomalaiset ovat ostaneet lumitalvina ennätysmäärän suksia. Hiihtoseuroilla on nyt tilaisuus saada uusia jäseniä ja vapaaehtoisia tekijöitä. Seurassa tuemme yhdessä toistemme tavoitteita ja unelmia, yhdelle tavoite on kultamitali, toiselle hyvä kunto ja harrastamisen riemu”, Eronen sanoo.

Seuraa pitkään luotsannut Sanna Värttiö-Hasenson päätti puheenjohtajakautensa sanoihin: ”Seura on hyvässä kunnossa niin menestyksen kuin taloudenkin suhteen ja on hyvä aika siirtää viestikapulaa eteenpäin. Seitsemän vuoden aikana on saatu hyvin asioita eteenpäin, nykyaikaistettua seuran toimintatapoja, saatu uusia toimeliaita perheitä mukaan ja laajennettua valmentajapohjaa sekä palkattua myös päätoimisia seuratyöntekijöitä. Toivotan seuraajalleni ja tietysti koko seuralle luistavaa tulevaisuutta.” 

Vantaan Hiihtoseuralla oli menestyksekäs kausi kilpaladuilla. 

Jasmi Joensuu voitti esimerkiksi Suomen Cupin kokonaiskilpailun ja seuran eri-ikäiseturheilijat saavuttivat kymmenen SM-mitalia lumella sekä viisi rullahiihdossa.

Vantaan Hiihtoseura on ollut Hiihtoliiton seuraluokittelussa kaksi vuotta peräkkäin Suomen kolmanneksi paras maastohiihtoseura ja paras, kun mitataan kilpa- ja huippu-urheilua. 

”Laaja pohja harrastajia päiväkotilapsista eläkeläisiin on aina ollut VHS:n juttu. Haluamme, että näin on jatkossakin”, summaa seuran tuore puheenjohtaja Jussi Eronen.

Lisätietoja:

puheenjohtaja Jussi Eronen 040 540 3337

toiminnanjohtaja Satu Kalajainen 040 524 5286

VHS on maastohiihdon erikoisseurajoka toimii Vantaalla. Se tavoittelee hiihtoharrastuksen lisäämistä lasten, nuorten ja aikuisten keskuudessa. Kilpaurheilun lisäksi seura tarjoaa hiihtoon liittyvää koulutusta, valmennusta, leirejä sekä kunto- ja hiihtokoulutoimintaa lapsille ja aikuisille. 

Seuralla on kaksi päätoimista työntekijää, toiminnanjohtaja Satu Kalajainen ja päävalmentaja Kalmer Tramm.

Pääyhteistyökumppanit

Meillä käy: