UUSIA HIIHTÄJIÄ VANTAAN HIIHTOSEURAAN

Julkaistu 01.06.2021

VANTAAN HIIHTOSEURA VAHVISTUU KOLMELLA UUDELLA HIIHTÄJÄLLÄ: KAINULAINEN, IMMONEN JA ROVIO

Anni Kainulainen, Rebecca Immonen ja Mikael Rovio ovat uudet nimet Vantaan Hiihtoseuran riveissä uudelle kaudelle. Seuravaihtojen päivämäärä umpeutui eilen.

Kainulainen ja Immonen vahvistavat jo entisestään vahvaa naishiihtäjien kaartia. Rovio siirtyy M23-sarjaan ja avittaa VHS:n miesjoukkuetta.

Anni Kainulaisen lähes 10-v. ura Hämeenlinnan Hiihtoseurassa vaihtuu sinivalkoväreihin Vantaalla. Luotettavana viestihiihtäjänä tunnettu Anni koki uransa parhaaksi vaihtoehdoksi Vantaan Hiihtoseuraan siirtymisen ja odottaa jo malttamattomasti tositoimiin ryhtymistä Vantaan väreissä: “Nautin viestikisoista ja monesti olen niissä jopa parhaimmillani, joten näin kovaan ja tasaiseen naistiimiin siirtyminen tuntui luontaiselta valinnalta. Tunnen myös muita tiimin jäseniä entuudestaan ja uskon, että tiimihenkemme kantaa pitkälle tulevan talven viestikisoissa. Sininen väri edustusasuissa ja voitontahto mielessä säilyvät ensi talvenakin!” Annin paras sijoitus on viime kauden SM-kisoista 10 km perinteisen kisassa 6. sekä perinteisen sprintissä 8. Viestimitaleita on 11.  

Rebecca Immonen siirtyy Nastolan Nasevasta Vantaalle. Kaipuu hiihtää viestejä siintää nuoren naisen mielessä. Viimeistä vuottaan nuorten (N23) sarjassa päättyneellä kaudella hiihtänyt Rebecca on napsinut nuorten SM-mitaleja, esiintynyt Scandinavia Cupissa top30:ssä pari kautta sitten – palkintokaapista löytyy nuorten olymiapronssikin Lillehammerista vuodelta 2016. Viime kauden yleisen sarjan paras sijoitus tuli Ristijärven SM-hiihdoista; vapaan 30 km:n 9. sija. Nuori nainen asuu Lahdessa ja opiskelee Vierumäellä. “Tavoitteena on löytää itselle toimiva kokonaisuus, kehittyä urheilijana ja löytää omat rajat”, summaa Rebecca itse.

Mikael Rovion asuinpaikkakunta on Imatra. Imatran Urheilijoista siirtyvä Mikael on innoissaan muutoksesta. “Mietteet seuravaihdosta on pelkästään myönteiset ja odotan innolla VHS-edustamista, ja sen tuomista apujoukoista, jotka mahdollistaa menestymisen.” Nuori mies toimii kouluttajana Puolustusvoimissa, joka mahdollistaa hyvin harjoittelun yhdistämisen. Mikaelin paras saavutus viime kaudelta oli M23 SM-sprintin 17. sija.

Vantaan Hiihtoseuran uusi harjoittelukausi on alkanut hyvin. Leirejä on suunnitelmissa 21 kpl eli yhteensä 146 leiripäivää eri ikäisille. Ohjattuja yhteisharjoittelukertoja on valmennusryhmästä riippuen 1-4 viikkokertaa enemmän verrattuna viime kauteen. Tukitiimiiä on myös laajennettu.

Pääyhteistyökumppanit

Meillä käy: