Vantaan Hiihtoseura valtakunnallisen seuraluokittelun kolmas

Julkaistu 25.05.2021

Vantaan Hiihtoseura rankattiin menneellä kaudella kolmanneksi Hiihtoliiton valtakunnallisessa seuraluokittelussa. Seuraluokittelussa tarkastellaan kaikkia kolmea kivijalkaa, nuoriso-, huippu-urheilu- sekä harrastetoimintaa, ja näiden pisteet lasketaan yhteen. Pelkän huippu-urheilun perusteella VHS on maan ykkönen! Nuorisotoiminnassakin viides.

Kaikkia seuroja kuritti korona menneellä kaudella, mutta eritoten VHS:ää, joka ei saanut lupaa järjestää yhtään lasten kilpailua.  Sen sijaan laadukasta valmennusta jatkettiin rajoitusten puitteissa ja lasten hiihtokouluissa rikottiin osallistujaennätyksiä. Joka tapauksessa tärkein tavoite täyttyi; pysyimme terveenä.

Nöyrä kiitos kaikille myötävaikuttajille. Toimintamme ei tietenkään palvele vain tuloksentekoa. Toimimme tuottaaksemme hyvää mieltä, terveellisiä elämäntapoja ja mielekästä tekemistä kaikenikäisille. Toki on hieno nähdä, että silloin tulostakin syntyy. Tästä on hyvä jatkaa.

Alla linkki seuraluokittelutuloksiin:

https://hiihtoliitto.fi/wp-content/uploads/2021/05/Seuraluokittelu-maastohiihto-2020-21.pdf

Lähetä linkki ystävällesi

Pääyhteistyökumppanit

Meillä käy: