Virtuaali Vantaa-hiihto tulokset

Julkaistu 26.03.2021

Virtuaali Vantaa-hiihto hiihdettiin ensimmäistä kertaa ja suurkiitos osallistujille! Lähes 50 ilmoittautui lyhyessä ajassa rakennettuun virtuaalitapahtumaan.

Onnittelut kaikille upean Petikko-Keimola-Serena -reitin hiihtäneille.

Onnittelut kilpasarjojen voittajille; Maija Hakalalle ja Marko Niemiselle!

Onnittelut myös kaikille arpajaispalkinnon voittaneille. Hulppeat Powerin lahjakortit saa: Margus Normak, Joni Väisänen ja Jari Poskela, lohdutuspalkinnot matkaavat Merja Tuukkaselle, Vesa Maukoselle, Ville Nurmilaukakselle sekä Juho Ajolle. Arvontaan huomioitiin kaikki ilmoittautuneet, vaikkei aikaa välttämättä ollutkaan ilmoitettu.  

Virtuaalitapahtuma oli Vantaan hiihtoseuralle ensimmäinen laatuaan ja kokemukset olivat erittäin myönteisiä. Näin luonnehtii Tero Uusitalo, yksi pääjärjestelijöistä: ”Tapahtuma sai positiivista palautetta mm. reitistä, jonka osa osallistujista kiersi ensimmäistä kertaa. Tavoitteena olikin liikuttaa hiihtäjiä korona-turvallisesti joko kilpailunomaisesti tai nauttien lähiluonnosta. Saimme hyviä oppeja ja kokemuksia – toistettava juttu!”

Kiitos Power ja Vantaan kaupunki, kiitos Länsi-Vantaan Lumimiehet! Roosa nauha kiittää myös.

Tulokset https://www.facebook.com/VHShiihto/?notif_id=1616662969810423¬if_t=page_tag&ref=notif

Pääyhteistyökumppanit

Meillä käy: