Murtsikkakirjaston toimintaa kehitetään to 26.5. klo 18

Julkaistu 20.09.2019

VHS tarjoaa hiihtovälineitä vuokrattavaksi kouluille ja muille ryhmille. Välineitä on sekä perinteiseen että vapaaseen tyyliin. Hiihtokalustoa on yhteensä noin 40kpl. Kalustoon kuuluvat sukset, sauvat ja kombimalliset hiihtokengät.

Kalusto on osittain uusittu ja edelleen hyvätasoinen. Välineiden koot vaihtelevat välillä; monot koko 34-47, sukset pituus 130-180 cm ja sauvat pituus 110- 160 cm. Kalustoa voivat varata erityisesti kaikki Vantaan ja Itä-Helsingin koulut.

Murtsikkakirjastoa säilytetään Hakunilan urheilupuistossa, missä myös välineiden käyttö tulee ensisijassa tapahtumaan. Koulu voi myös itse noutaa kaluston Hakunilasta käyttöönsä, jolloin se vastaa sen palauttamisesta takaisin sovitusti.

Hiihtoseura huolehtii siitä, että kalusto on kunnossa ja valmiina käyttöön.

Murtsikkakirjaston toiminnan kehittämistä pohditaan yhdessä to 26.5. klo 18 seuran toimistolla os. Luotikuja 2. Tilaisuuteen ei tarvitse erikseen ilmoittautua! Tervetuloa!

Pääyhteistyökumppanit

Meillä käy: