Etsitään ohjaajia junioriryhmien ohjaamiseen

Julkaistu 20.09.2019

Seura hakee ryhmien vastuu-/apuohjaajia lasten ryhmien ohjaukseen. Vastuuohjaajalta edellytetään ohjauskokemusta, omatoimisuutta, jonkinlaista hiihdon lajituntemusta sekä kykyä suunnitella ja toteuttaa harjoitukset itsenäisesti. Apuohjaajilta kokemusta vaaditaan vähemmän, oma innostus ja valmius oppia riittävät. Oma hiihtotausta katsotaan eduksi. Toiminnan pääpaikkana on Hakunilan urheilupuisto, mutta harjoituksia on myös muualla Vantaalla. Yhden kerran kesto on ryhmästä riippuen 1 – 1,5 tuntia. 


Harjoituksien ohjaamista on tarjolla pääsääntöisesti ma- ja ke-iltaisin klo 18 – 20 välillä oman aikataulun mukaisesti. Etsimme ensisijaisesti ohjaajia alle 12-vuotiaiden lasten ryhmien ohjaukseen. Kyseessä on osa-aikatyö ja maksettava korvaus riippuu ohjattavien kertojen määrästä. Tarkemmat ohjauskerrat sovitaan erikseen. Palkkaus ryhmästä riippuen 15-20 euroa/ohjauskerta.

Vapaamuotoiset hakemukset jatkuvalla haulla 30.11.2019 saakka sähköpostitse osoitteeseen katja.gunther@gmail.com. Ohjaajat rekrytoidaan sopivien löydyttyä.

Pääyhteistyökumppanit

Meillä käy: