Rahkola ja Joensuu Vantaan Hiihtoseuraan

Julkaistu 06.07.2019

RAHKOLA JA JOENSUU SIIRTYVÄT VAHVISTAMAAN VANTAAN HIIHTOSEURAN NAISJOUKKUETTA

Seuramuuttoja oli tänä vuonna mahdollista tehdä toukokuun loppuun asti. Vantaan Hiihtoseura nappasi riveihinsä Jasmi Joensuun ja Hennariikka Rahkolan. Rahkola siirtyi Vantaan Hiihtoseuraan Jämin Jänteestä ja Joensuu puolestaan Seinäjoen Hiihtoseurasta.

Hennariikka Rahkolan (s. 1992) kasvattajaseura on Rajamäen Kehitys. Hänen valmentajanaan toimii Kalle Lassila. Rahkolan paras maailmancup-sijoitus on vuodelta 2016, jolloin hän oli yhdistelmäkilpailussa 46:s. SM-kilpailuissa Imatralla Rahkola oli sprintissä kuudes.
– Odotan seuranvaihdon tuovan positiivista boostia urheilu-uralleni ja edesauttavan kehittymistäni urallani eteenpäin. Vantaan Hiihtoseuralla on muuan muassa hyvä leirityssysteemi, josta uskon hyötyväni. Tulevana talvena on myös kiva päästä uuden seuran väreissä kamppailemaan henkilökohtaisen menestyksen lisäksi viestimenestystä, Rahkola kertoo.
Nuorten maajoukkuehiihtäjä Jasmi Joensuu (s. 1996) on harjoitellut vuodesta 2015 lähtien hiihtostipendiaattina Denverissä. Nyt Joensuu on palannut Suomeen, mutta Colorado tulee olemaan leiripaikkana tulevaisuudessakin. Viime kaudella Joensuu sijoittui Suomen Cupin takaa-ajokilpailussa Äänekoskella kahdeksanneksi.

– Ensi kaudella haluan nostaa tasoani Suomen tasolla ja lisäksi tavoitteenani on päästä kisaamaan maailmancupissa ainakin Suomessa Rukalla ja Lahdessa, Joensuu sanoo.

Lisäksi miesten puolella Vantaa Hiihtoseuraan siirtyi Rasmus Ahoniemi Hyvinkään Hiihtäjistä.

Pääyhteistyökumppanit

Meillä käy: