Ilmoittautuminen

Vantaan Hiihtoseura järjestää SM-hiihtoja, Suomen Cup ja FIS-kilpailuja, kansallisen tason kilpailuja ja pienempiä kilpailuja yhteistyötahojen kanssa.

Kilpailut löytyvät Hiihtokalenterista tai seuran sivulta kilpailut.vhs.fi -sivulta. Kilpailukutsusta näkyvät mm. sarjat, matkat ja viimeinen ilmoittautumispäivä.

Kaikkiin Hiihtokalenterissa oleviin kilpailuihin ilmoittaudutaan itse rekisteröitymällä hiihtokalenteri.fi käyttäjäksi.

Seuran omiin kilpailuihin ilmoittautuminen TÄSTÄ

  • Lisätiedot tarvittaessa Satu Kalajainen: satu.kalajainen(at)vhs.fi, p. 040 524 5286
Varahenkilöinä on Sanna Värttiö-Hasenson: sanna.varttio-hasenson(at)vhs.fi, p. 040 569 6121 ja/tai Jaana Erkkilä: jaana.erkkila(at)vhs.fi, p. 050 560 3672 ja/tai Petteri Sillantaus: petteri.sillantaus(at)vhs.fi, p. 040 544 4683

Hiihtäjät huolehtivat ilmoittautumisensa ajoissa. Suurin osa hiihtäjistä voi Hiihtokalenterin kilpailuihin ilmoittautuessaan siirtää maksun seuralle (poikkeukset: 1) maratonryhmä 2) veteraanihiihtäjät 3) kausimaksunsa maksamattomat 4) toisen Hiihtoliiton alaisen lajin lisenssikilpailijat).

Seura vahvistaa ja maksaa ilmoittautumisia maanantai-, keskiviikko- ja perjantaiaamuisin. Hiihtäjän tulee huolehtia, että ilmoittautuminen on hoidettu ajallaan, muuten hän vastaa maksusta itse. Esim. jos järjestäjä sulkee ilmoittautumisen viikonloppuna, hiihtäjän tulee ilmoittautua to klo 24 mennessä.

Valmennusjaosto nimeää maakuntaviestien, aluemestaruusviestien ja SM-kilpailujen viestien joukkueet ja seura ilmoittaa ne. Jokaisella kansallisiin kilpailuihin osallistuvilla tulee olla maksettu lisenssi tai ski-passi. Lisätietoja näistä löytyy Hiihtoliiton sivuilta linkistä

Myös seuran jäsenmaksu tulee olla maksettu ennen kilpailuun ilmoittautumista. Ilmoittautumisen jälkeen poisjäämisen syyksi hyväksytään ainoastaan sairaus tai muu pätevä este. Esteestä on ilmoitettava välittömästi yhteyshenkilölle. Kilpailija maksaa itse aiheettomasta poisjäännistä aiheutuneet osallistumismaksut.

Rullahiihtokilpailuiden ilmoittautumisista ja maksuista hiihtäjät vastaavat itse.