Hiihtokoulut, lapset ja aikuiset

Tässä hyvä luentosarja Olympiakomitealta urheilevien nuorten vanhemmille.

Asuuko kotonasi urheileva nuori? Nämä luennot kannattaa kuunnella – Suomen Olympiakomitea .

VANTAAN HIIHTOSEURAN HIIHTOKOULUT LAPSILLE JA AIKUISILLE TALVELLA 2023

Lapsille 5-16v.

Hiihtokoulu II aloittaa 31.1. jatkuen tiistait 7.2., 14.2. ja 28.2. (pidämme tauon hiihtoloman vuoksi).

klo 18-19 Hakunilan urheilupuistossa (Luotikuja 2) hiihtostadionilla.

Hiihtokoulu kestää aina tunnin kerrallaan. Hiihtokoulun hinta on 70€/lapsi/4 kertaa, ei sisällä vakuutusta. Jollei ole omia välineitä, voi lainata murtsikkakirjastostamme sellaiset – tällöin paikalla tulee olla jo klo 17.45.

Hiihtokoulu koostuu neljästä 60 minuutin harjoituskerrasta. Jokaisella kerralla harjoittelemme erilaisia taitoja hauskuutta korostaen sekä pelien ja leikkien kautta tasapainoa/koordinaatiota kehittäen. Monipuolisuus, ketteryys, hauskuus ja turvallisuus ovat avainsanoja.

Ensimmäisellä kerralla jakautuminen ryhmiin tapahtuu iän mukaan, seuraavilla kerroilla taitotasojen perusteella, jotta jokaisen motivaatio ja innostus säilyy. Haluamme yrittää tarjota kaikille mahdollisimman hyvät puitteet kehittää hiihtotaitojaan ryhmässä.

Jos lapsi ei ole koskaan hiihtänyt tai vaatii erityistukea, toivomme myös vanhempia mukaan toimintaan. Hiihtokoulumme perustuu ryhmätekemiseen ja resurssimme saattavat olla rajalliset antaa yksityisopetusta ja -huomiota.  

Hiihtokoulun pakkasraja on -15C. Huomioithan tarpeeksi lämpimän vaatetuksen lapselle kautta linjan (päähine, kädet, jalat, muu pukeutuminen). Hakunilassa tuulee aina eikä meillä ole sisätiloja lämmittelyyn.

Hiihtokoulun rehtorina toimii Satu Kalajainen, satu.kalajainen@vhs.fi, puh. 040 524 5286 yhdessä apuvetäjien kanssa. Ota yhteyttä, jos jokin asia askarruttaa.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ LASTEN HIIHTOKOULUUN

Laskutukseen ja tekniseen ilmoittautumiseen liittyvät tiedustelut: vhsmyclub@gmail.com

Ilmoittautuminen on voimassa vasta maksun suorittamisen jälkeen.

Tervetuloa kouluun , jossa on aina välitunti!

Ilmoittautuminen päättyy 31.1.2023. Huomioithan, ettei ilmoittautuminen ole pätevä ennenkuin maksu on suoritettu. Kiitos. 


Hiihtokoulu aikuisille (yli 15-vuotiaille)

La-su 21.–22.1. klo 10–12 molempina päivinä.

Harjoittelemme sekä perinteistä että vapaata, tai halutessasi voit keskittyä vain toiseen tekniikkaan (laita kommenttikenttään viestiä, kumpaan tekniikkaan haluat keskittyä).

Hinta 110€ / henkilö / la-su tai 65€ / henkilö/ la tai su. Hinta ei sisällä vakuutusta. Jos osallistut vain toiseen päivään, merkitse kommenttikenttään kumpaan.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ AIKUISTEN HIIHTOKOULUUN

Laskutukseen ja tekniseen ilmoittautumiseen liittyvät tiedustelut: vhsmyclub@gmail.com

Ilmoittautuminen päättyy 18.1.2023 – ole nopea (järjestäjä voi päättää ilmoittautumisen aiemminkin). Ilmoittautuminen on voimassa, kun maksu on suoritettu.

Otamme vastaan myös Smartum-, Eazybreak- ja Epassi-virkistyssetelit. Jos hiihtokoulu peruuntuu tai siirtyy pakkasen, lumen puutteen tai muun syyn takia, siirrämme maksusi seuraavaan kertaan tai hyvitämme sen. Virkistysseteleillä maksettua hiihtokoulua emme kuitenkaan pysty hyvittämään.

Lisätiedot Satu Kalajainen, satu.kalajainen@vhs.fi, puh. 040 524 5286.


Kaipaako yrityksesi jotain kivaa tekemistä tyhy- tai tiimipäivään? Entä kaveriporukkasi?

HIIHTOPÄIVÄT YRITYKSILLE JA MUILLE RYHMILLE  

Tilaa meiltä hauska liikunnallinen aamu, iltapäivä tai parituntinen.

Räätälöimme tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden. Tuo vaikka ulkomaiset vieraasi hiihtämään. Järjestämme tarvittaessa maittavat eväätkin.

Miltä kuulostaisi suksihuolto- tai hiihtotekniikkakurssi? Tai koko perheen hiihtopäivä yrityksesi henkilökunnalle, jossa hauskan hiihtohetken ja suksifutiksen jälkeen kaikille maistuvat kuuma makkara, kaakao ja muurikkaletut.

Kysy lisää: Satu Kalajainen, satu.kalajainen@vhs.fi, puh. 040 524 5286.

Pääyhteistyökumppanit

Meillä käy: