Valmennukset

  1. Haluaisitteko järjestää henkilöstöllenne, asiakkaillenne tai yhteistyökumppaneillenne hiihtokoulua, liikuntavalmennusta tai ikimuistoisen tyhy-päivän? Meiltä löytyy monenlaisia paketteja ja ideoita yritysliikuntaan ja valmennukseen aloittelijoista tavoitteellisempaan valmennukseen. Meillä on myös murtsikkakirjasto, josta osallistujat voivat vuokrata hiihtovälineitä.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä juuri teidän tarpeillenne sopiva paketti

  • Satu Kalajainen p. 040 524 5286

Hiihdon tekniikkakurssi

Haluatko oppia joko vapaan, perinteisen tai molemmat tekniikat osaavan ohjaajan johdolla? Porukassa se on kivempaa ja motivoivampaa. Räätälöidään teille sopiva kurssi joko yhden tai useamman kerran kurssilla. Lainaamme myös välineitä.


Suksien huoltokurssi ja välineiden valinta

Haluatko oppia suksen huollon niksit sekä saada vinkkejä menopelien valintaan? Kokenut ammattilaisemme opastaa oikeille laduille tässäkin asiassa. Ota omat sukset mukaan, jotka voimme yhdessä kunnostaa seuraavaa lenkkiä varten.


Suksien huoltokurssi ja tekniikkakurssi

Yhdistä molemmat; ensin suksen huolto ja sen jälkeen tekniikan opiskelu ja päälle vielä porukalla hauska hiihtolenkki.


Keskipäivän liikuntahetket

Haluatteko työpaikallanne keskipäivän liikuntaa energisoimaan loppupäivän? Tulemme ja järjestämme esim. jokaviikkoisen treenihetken kuukauden/kahden….ajan. 


Mielenrauhaa ja luovuutta –hetket

Tiesitkö, että hetkenkin pysähtyminen työpäivän lomassa lataa akkuja ja saa luovuuden ja keskittymiskyvyn uusille ulottuvuuksille? Mitä säännölisempää hetken ottaminen on, sitä paremmat tulokset. Tämä voidaan järjestää teille verkossakin. Jo puoli tuntia ohjattua hiljentymistä tekee ihmeitä – milloin kokeillaan?


Kaikkiin ylläoleviin lisätietoja antaa Satu Kalajainen, satu.kalajainen@vhs.fi tai p. 040 524 5286. Räätälöidään teille sopiva konsepti yhdistäen kaikkea ylläolevaa?!

Pääyhteistyökumppanit

Meillä käy: