Vantaan Hiihtoseuran valmentajat

Päävalmentaja
Aikuiset kilpahiihtäjät, Kultasompa
+ muut valmennusryhmät ryhmien valmentajien kanssa

Vantaan Hiihtoseuran päävalmentajana toimii Kalmer Tramm.

Kalmer on toiminut oman kilpahiihtouransa jälkeen virolaisten urheiluseurojen hiihto-opetuksen ja -valmennuksen lisäksi mm.

- 3 vuotta Viron urheilulukion koulutusjohtajana
- 7 vuotta Viron maastohiihdon naisten maajoukkueen päävalmentajana
- 2,5 vuotta yhteistyössä Viron yhdistetyn maajoukkueen kanssa
- viimeiset 3 vuotta Viron ampumahiihtomaajoukkueen valmentajana ja huoltotiimissä

Kalmer vastaa päävalmentajana hiihtäjiemme valmennuksesta, valmennuslinjasta, leireistä, yksilövalmennuksesta ja ryhmävalmennuksesta.

Kalmerin henkilökohtaisista valmennettavista kuusi on kilpaillut talviolympialaisissa ja noin nelisenkymmentä on ollut mitaleilla Viron mestaruuskilpailuissa.

Kalmer pitää valmennuksessa tärkeänä:
- treenien laatua
- urheilijan itsetuntemusta - kuinka harjoitella järkevästi ja miten kehittyä
- treeniä kaikissa sääolosuhteissa - huono keli kasvattaa taistelutahtoa
- tiimityötä ja viestintää
- tiimissä ja seurassa on voima, jolla päästään huipulle
- opitaan mestareilta ja ollaan avoimia kaikelle, joka vie meitä eteenpäin


Valmentajat:

Laura Liikanen

liikuttavalaura(at)gmail.com, p. 045 1132070

Toiminnankoordinaattori
alle 12-v valmennusryhmät
kuntoliikunta
hiihtokoulut ja lumilajikoulut
henkilökohtainen valmentaja

"Oman kilpahiihtourani hiihdin Imatran Urheilijoissa ja kisaurani päättyi 2000-luvun alussa hiihtäessäni nuorten sarjoissa. Sen jälkeen opetin hiihtoa niin lapsille kuin aikuisille kotipaikkakunnallani Imatralla. Helsinkiin muutin vuonna 2005 ja sen jälkeen olen tullut kahden lapsen äidiksi. Tällä hetkellä työskentelen monella tavalla hiihdon ja muunkin liikunnan parissa yrittäjänä. Opetan, koulutan ja valmennan niin kuntoilijoita kuin kilpailijoitakin. Vantaan Hiihtoseurassa työskentelen toiminnankoordinaattorina ja alle 12-v. ryhmien valmentajana. Ohjaan myös aikuisten kuntoliikuntaa ja vastaan Lumilajikouluista sekä aikuisten ja lasten hiihtokouluista. Myös muutamia kilpahiihtäjän alkuja on henkilökohtaisina valmennettavinani. Miulle tärkeintä valmentajana, ohjaajana ja opettajana on se, että koko perhe ja kaiken tasoiset saadaan mukaan liikuntaharrastukseen. Haluan, että jokainen harrastaa tai kilpailee omalla tasollaan ja jokaiselle löytyisi jotain hiihtoseurasta. Kilpavalmentajana korostan kehityksen lisäksi terveyttä. Lämpöisesti tervetuloa miun puolesta Vantaan Hiihtoseuran mahtavaan porukkaan mukaan!"


Sanna Mäki

sanna.maki(at)outlook.com p. 050 321 3315

alle 8-vuotiaiden ryhmä

"Aloitin hiihtämisen Vantaan Hihtoseurassa vuonna 2008 ja kilpailin aktiivisesti viisi vuotta. Nyt olen valmentanut alle 8-vuotiaita muutaman vuoden."

Tarja Lokinperä

tarja.lokinpera(at)elisanet.fi, p. 050 594 7266

alle 10-v. ja alle 12-v. ryhmät

"Olen toiminut usean vuoden ajan seuramme 10- ja 12-vuotiaiden valmentajana sekä seuran valmennusjaostossa. Harjoittelun tulee olla monipuolista ja hauskaa. Ryhmässä kannustetaan toinen toisiamme haastamaan itsensä ja painotetaan kunkin juniorin henkilökohtaista kehittymistä. Suotreenin vetäminen on suosikkini. Mottoni on: annetaan kaikkien kukkien kukkia, ja näin haluankin innostaa kutakin junioria löytämään oman urheilijaporukkansa."