Hiihtokoulut

Aikuisten Hiihtokoulu
Aikuisten hiihtokouluissa harjoitellaan hiihtotekniikoita niin luistelu- kuin perinteisellekin hiihtotavalle. Hiihtokoulussa harjoitellaan taitoja aina ryhmän tason mukaan, suurimmaksi osaksi tasamaalla.

Hiihtokoulu soveltuu hyvin aloittelijoille tai pidemmän aikaa hiihdosta taukoa pitäneille.
Jos sinulla ei ole omia hiihtovälineitä, voit vuokrata ne murtsikkakirjastostamme.
Talven 2019 hiihtokoulut tulossa!

Lisätietoja Laura Liikanen liikuttavalaura@gmail.com, puh. 045 113 2070

Lasten Hiihtokoulu

Hiihtokoulu on 5 - 12-vuotiaille tarkoitettu maastohiihtokoulu, jossa harjoittelemme suksitaituruutta ja hiihtotekniikoita leikin ja temppujen varjolla.Jaamme osallistujat oman taitotason ja iän mukaan ryhmiin.Hiihtokoulu järjestetään Hakunilan Urheilupuistossa.Jos lapsella ei ole hiihtovälineitä, saa hän ne lainaan murtsikkakirjastostamme hiihtokoulun ajaksi.
Talven 2019 hiihtokoulut tulossa!


Lisätietoja Laura Liikanen liikuttavalaura@gmail.com, puh. 045 113 2070

Tuiskun Lumilajikoulut 2019
Tuiskun lumilajikoulu koostuu neljästä puolentoista tunnin harjoituskerrasta, maastohiihdon, mäkihypyn, ampumahiihdon ja hiihtocrossin maailmassa. Jokaisella kerralla harjoittelemme lapsien kanssa taitoja yli lajirajojen ja kehitämme eri ominaisuuksia - laadukkuutta, monipuolisuutta, hauskuutta, yhdessä tekemistä ja turvallisuutta korostaen. Ampumahiihtokerralla kokeillaan ekoaseammuntaa, joka mahdollistaa erinomaisen lajikokeilun turvallisella tavalla. Koulun lopuksi kaikille osallistujille jaetaan kummiurheilijoiden allekirjoittamat diplomit.
Koulu on tarkoitettu 5-12-vuotiaille ja ilmoittautuneet jaetaan taitotasojen ja iän mukaan ryhmiin.
Tuiskun Lumilajikoulut 2019 tulossa!

Lisätietoja Laura Liikanen liikuttavalaura@gmail.com, p. 045 113 2070